Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf meydanına bakarak, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bununla baş başa süflidaki kriterlere ehil olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de problemsiz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta hakikat açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı Yangın kapısı elbette bakım kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının yoklama edilmesini yürekerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yasa ve yönetmeliklere göre düzenlenen yangınla uğraş adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme meselelemlerinizi güç ve mal kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tamamlanmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın iye olduğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu dokumanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page